torstai 25. huhtikuuta 2013

Valmista tuli!

Viimeinekin Braatuska tuli uunista ulos. Onnellisesti ehjänä.
Tämä on kolmikon suurin, se jonka alunperin piti olla "pikkuisen pienempi". No itseasiassa tykkään siitä, että se on suuri, joten eipä se mitään.
Viime metreillä tämäkin projekti aiheutti vielä ylimääräistä sydämentykytystä. Uunista otti ja hajosi vastus. Joka kaikkien epäonneksi onnistui osumaan uunissa sähköihin, joka aiheutti sen, että uunin ohjauskeskus ja itse uuni eivät enää voineen kommunikoida yhdessä. Joka aiheutti sen, että poltto kesti ja kesti ja kesti... joka aiheutti sen, että koko uunihuone oli täynnä sinistä savua ja uunin luukkukin hohkasi punaisena. Tässä vaiheessa ongelma vasta huomattiin. Onneksi ei palanut koko talo.

Pienillä vahingoilla päästiin. Lasite suli pikkuisen liikaa ja alkoi valumaan, mutta aika lievästi.
Parista kohtaa vähän meni päällekäin, mutta ei se edes mainittavasti haittaa. 
Ja kuviossa taustaväri ei tullut sellaisena kuin suunnittelin, mutta ei silläkään niin väliä, kiva tuli kuitenkin, vaikka taustaväritys onkin epätasainen. Mutta tätä lasittaminen on, ikinä et voi tietää mitä uunista saat.
Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen projektiini ja sen tuotoksiin. Jos nyt oikein alkaisin analysoida, löytäisin kyllä parannettavaa, mutta en tahdo pilata tätä loistavaa fiilistä (ainakaan vielä), joten annan olla ja leijun hetken tyytyväisyyden vaalenapunaisessa pilvessä.

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti