maanantai 1. huhtikuuta 2013

Loput.

Huhtikuu alkoi, maaliskuu jäi taakse. Samoin tapahtui ikävä kyllä myös Muistikirjamaaliskuulle. Tämä haaste oli ihan mahtava! Kiitos Hupsistarallaan Terhi ja Ikomin Inari! Olen todella tyytyväinen, että aloitin ja että pääsin loppuun saakka.

Omat viimeiset sivuni tulevat myöhässä, koska olimme reissussa. Pakkasin muistikirjan, mutta en mitään tusseja kummallisempia matskuja. Aika hauska oli vääntää näitä loppuja sivuja ihan erilaisessa ympäristössä mitä kotini on. Etsiä matskuja ystävän paperinkeräyksestä ja työhuoneen lattialta. Keräillä mukaan kaikkea epämääräistä ja kiljua aamupalapöydässä tarvitsevansa langanpätkän ja laastarin. Hihii, onnistui se silti.

26. pv. "Mikä tänään ärsyttää?"
Tämä tehtävä osui sikäli pahimmalle mahdolliselle päivälle, että elin koko päivän valtavan onnistumisen ja ilostumisen huumassa. Kauan kaipaamani uusi kamera saapui vihdoin ja sain suoritettua myös työrintamalla erään ison harppauksen oikein onnistuneesti. Näiden kahden mahtavan asian vuoksi, en pystynyt näkemään päivässä mitään negatiivista, niin kornilta kuin se kuulostaakin. Kunnes tajusin, että aamulla kyllä paloi hermo kiireeseen, joka oli ihan itseaiheutettua -kaikenlisäksi ihan turhaan!

27. pv. "Kerro jotakin kartan avulla."
Koiranäyttelyitä, osa menneitä, osa tulevia. Se menenkö paikalle noihin tuleviin, jää nähtäväksi. Mutta tämä kuva on oikein oivallinen ja osuva tällä tavalla modattuna. Kiitos ystäväni paperinkeräykselle tästä löydöstä. 

 28. pv "Tahri sivusi"
Tämä oli hauska!
"Saanko kaataa sun punkut mun muistikirjaan?"
"Öööö... mitä?"

"Lainaa sun kahvimukia!"
"Ethän sä juo kahvia!"
"En niin, mut cola näkyy muistikirjassa aika huonosti."

"Mä lainaan teidän sinappia."
"Siihen colaanko sä sitä lisäät? Ihan oikeesti, noi mieliteot alkaa mennä jo aika pahasti... omituisiksi."
"Eikun mun muistikirjaan"

"MITÄ sä teet siellä???"

29. pv "Hauska ja ärsyttävä sananlasku."

Sananlaskuhan tuo alempi ei varsinaisesti ole, mutta mitään tuota ärsyttävämpää en kyllä ihan pienessä ihmeessä keksi.

30. pv "AARTEEN ETSINTÄ!
Kerää sivullesi:


  • langanpätkä
  • hedelmätarra
  • pala kirjekuorta
  • muistilappu
  • jotain pyöreää
  • jotain vihreää
  • laastari"
Jostain syytä tämä tehtävä hihitytti sekä tekijää, että (tässä vaiheessa jo luonnoskirjassani tapahtuvista kummallisuuksista kiinnostunuttta) yleisöä.  Muistilappu on varastettu, en tiedä kuka miksi tai missä, ihan sama, jonkun tuokin on pitänyt muistaa. Pääsiäismuna piti syödä ihan tätä varten. Langanpätkän varastaminen meinasi koitua kohtalokkaaksi, kun neuleen tekijä kuvitteli minun sabotoivan hänen työtään. Laastarin meinasin saada käytettynä, kiitos mutta ei kiitos. Omenat oli omia ja "jotain pyöreää" yleisöni etsi minulle jo aivan innoissaan tästä tehtävästä.31. pv. "Mitä opit maaliskuussa?"
 Ja miksi "tulen tarvitsemaan" tätä? Se on sarkasmia, en nimittäin tule tekenään tällä tiedolla mitään. Minä en kokkaa. En jos ei ole pakko. Syyn löydätte vanhoista merkinnöistä.


Vielä kerran KIITOS!

Palataan asiaan toisenlaisten tapahtumien merkeissä. :)

-Heidi

1 kommentti:

  1. Hyvännäköisiä sivuja on reissussakin syntynyt (etenkin tuo koiranäyttelykartta on hieno!), ja joukkototeutuksien kuvailu toi hymyn huulille.

    VastaaPoista