keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ensimmäinen pari uunista ulos.

Postaus sisältää vain huonoja kuvia, jotka on otettu ihan liian hämärässä, kun ei malta odottaa auringonvaloa. Pahoitteluni!

Aiemmin jäi harmittamaan, kun tuli tehtyä niin monella tapaa kehnoja kuppeja koirilleen. Päätin koettaa korjata tilannetta pikkuhiljaa.

Korjausyritys 2/4 (Endin kuppi on hyvä ja Jedille en tee uutta, koska ei tarvitse isompaa kuppia, siksi neljä.) voidaan todeta onnistuneeksi. Jee! Dina ja Dali saivat ensimmäisinä isommat ja muutenkin kaikinpuolin paremman näköiset kupit.


Dinan kupin kuvassa (ylempi) väri ei pääse oikeuksiinsa. Väri on luonnossa paljon kauniimpi. Tuo keltainen vivahde puuttuu ja väri on kaunis, raikas vaaleanpunainen. Dalin kupin vihreä on aivan ihana! Epätasaisuus ei haittaa tässä yhtään, päinvastoin oikeastaan parantaa ilmettä. Olen tosi tyytyväinen tällä kertaa. Tai no, pari kohtaa tekisin taas toisin, mutta ehkä otan opiksi ja korjaan seuraavan kaksikon kuppeihin. Näissä on myös tuo reunus, koska Dinan kupin pitää pysyä telineessä.

Tein yhden myös lahjaksi. Ja vaikka mieli tekisi pimittää tätä jouluun saakka, en malta millään, kun olen niin innoissani näistä nyt.
Jos joku keksii kenelle kuppi on, niin älkää pilatko pienen koiran yllätystä. Toivon, ettei pieni koira lue tätä itse täältä. ;)

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti