perjantai 3. tammikuuta 2014

Minulle. Minulta.

Töissäkun on pakko ne avaimet olla lähellä (lue: kaulassa, kun ei koskaan ole taskuja) niin näistä avainanauhoista on tullut sellainen yksi osa "mitä laitan tänään päälle?"-tapahtumaa. Töissä pitää olla mukavat vaatteet, joissa on kiva kieriä, pyöriä, istua, seisoa, kävellä, juosta, tehdä vaikka kuperkeikkoja. Ja koska jostain syystä viime aikoina on päälle eksynyt valtavasti harmaita ja tylsiä vaaleita vaatteita, niin päätin, että päivää piristetään sitten avainnauhalla.
Tein samaan syssyyn myös kolme rannerengasta, joita olen pitänyt aina tuon kanssa. Mutta enpä tiedä minne olen ne jättänyt. Ehkä ne löytyy tuolta ompelupöydän uumenista, tai sitten yhtä hyvin olen voinut ajatuksissani pyöritellä ne kädestäni ja jättänyt töihin.

Ja koska joulupukki siirsi minutkin pois kapulapuhelinten aikakaudelta ja sain hienon, kiiltävän, kauniin älypuhelimen, sille piti ommella pussukka, josssa se kulkee kivasti mukana. Pussukan hihna mahtuu ranteeseen ja laitoin tuon metallisen lenkin, että jos tarvitsee vaikka kaulanauhaan kiinnittää, niin siitä saa helposti sitten laitettua.

 
 Kyllä nyt kelpaa taas! :)

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti