torstai 2. tammikuuta 2014

Joululahjoja

Päätin jo aikaisessa vaiheessa ennen joulua, että en jaksa sitä joka vuotista hässäkkää, jonka joululahjat aiheuttavat. Teen lahjoja itse niin paljon kuin voin, enkä lähde mukaan hysteriaan, kaupoissa kiertämisen tuskaan ja hikoiluun.

Syksyn mittaan ompelin pusseja ensin itselleni, ne saivat paljon positiivista huomiota. Joten "minäkin tarvitsisin tuollaisen"-huokailujen jälkeen päätin tehdä niitä lahjaksi muutaman.

Pussit on ommeltu jokainen juuri lahjan saajaa ajatellen. Jokainen pussi kuvastaa jollain tavalla sitä ihmistä: värit, kuviot, missä järjestyksessä mikäkin on... kaikelle on jokin syy. Mutta mukana on tokkai pala myös tekijää. Tästä tuli mielenkiintoinen, erittäin antoisa ja tunteitakin herättävä projekti, kun mietin suhteitani ihmisiin. Minulle käy helposti juuri näin, projekti kasvaa pääni sisällä suuremmksi miten se ulkopuolisille näyttäytyy. En ole näitä kenellekään sen suuremmin selittänyt, enkä selitä nytkään, annetaan ystävilleni pikkuisen yksityisyyden suojaa.

J.

M.

L.

T.


L.

T.

A.

Pusseihin piilottelin sitten erilaisia asioita, pieniä ja isompia, mitä mihinkin.

Niinkuin vaikka tälläisiä.





Ja uudenvuodenlupauksena lupaan, että yritän jatkossa panostaa noihin valokuviin edes sen verran, että en enää kuvaa asioita pimeässä keskellä yötä, vaan odotan kiltisti aamuun ja otan kuvat päivänvalossa. Mutta huomatkaa sana yritän. ;)

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti