maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hui, tein sen.

Olen pitkään mietinyt, että jos joskus vaikka joku tälläinen kässäilyaskarteluväkertelyblogi. En ole saanut aikaiseksi, enkä olisi saanut nytkään ilman Muistikirjamaaliskuuta. Päätin osallistua pitkällisen pähkäilemisen jälkeen, lopulta kuitenkin yllättäen jopa itsenikin. Luonnoskirjan sivut piti saada julkaistua jossain, tässä tulee kaksi kuuluisaa kärpästä yhdellä iskulla (en osu oikeasti koskaan).

Ja koska olen hidas hämäläinen -ja ylpeä siitä- laitan neljän ekan päivän haasteet tänne kerralla. Tadaa!

Päivä 1. Tee kansi. Niin tein.

 Päivä 2. Esittele itsesi. "Täsä mää olen", sanois Samppa Linna.

Päivä 3. Kevään odotus. Tuliskin, prkl.
Tämä on muuten jännä. Idea on aikalailla sama kuin Muistikirjamaaliskuun toisella "mamilla" Inarilla. Tämä oli minulle yllätys, koska tarkoituksella käyn aamulla vakoilemassa päivän aiheen Terhin Hupsistarallaasta, sitten sulattelen sitä päivän mielessäni, teen oman sivuni ja sitten vasta menen katsomaan muiden aikaansaannoksia. Jännittävää.

Päivä 4. Asioita, joita tarvitset ja asioita, joita haluat. Luonnoskirjani on A5 kokoisena aivan liian pieni! Olisi sittenkin pitänyt ottaa se A4:sen kirja tuolta laatikon kätköistä (saa käyttää, muttei oo pakko hei!), kun sellainen kerta on. Mutta tällä mennään mitä on. Ja tästä olisi tullut melkoisen suuri väkertely jos tilaa olisi ollut enemmän. Mutta piirsin liian suuren kamarankin. Pöh.

Jatkossa väkertelyblogini harvemmin varmaankin luonnoskirjani sivuihin keskittyy, mutta aloitetaan tällä. Pehmeä lasku. Ja jatkossa yritän pitää myös Putous-fraasit (ja muut vastaavat) hieman vähemmällä. Pahoittelen, seura tosiaan tekee kaltaisekseen.

-Heidi

6 kommenttia:

 1. Kivoja nuo revityt laput. Tykkään varsinkin tuosta "keväästä", missä laput on teipattu... no, tykkään myös vihreästä :)
  Kivan näköinen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista.
   Taidan olla vähän jumissa noiden revittyjen juttujen kanssa. No jos loppukuusta sitten jo jotain muutakin. ;)

   Poista
 2. Upeita sivuja! Sulla on hyvä tyyli, mut ei kuitenkaan ihan samaa koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mielenkiintoista on tämä kommenttien saaminen. :)

   Poista
 3. Aivan ihania sivuja, tykkään! Olen itsekin lähtenyt innolla tähän haasteeseen mukaan ja jännityksellä aina odotan että mikä on seuraavan päivän aihe :)

  VastaaPoista