sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Pentupakettitavaraa

Minun pienet Leluelämähahamot ovat jo niin isoja poikia, että muuttivat omien ihmistensä luokse. Niinpä pentupakteeihin piti askarrella mukaan muutama kiva juttu. Sen lisäksi, että tällä kertaa piti vähän ensin askarrella itse pentupakettia.

Kävi nimittäin niin, että ruokasäkit eivät mahtuneet reppuu ja olin ne patjatkin jossain välissä ommellut, niin niistä sitten tuli idea. Hei eikös kaikki lapset nuku alkuun pahvilaatikossa tässä maassa! Tuumasta toimeen, liimaa, pahvia, puristimia, virityksiä ja aikaa...
Tässä vaiheessa minulle naurettiin, että ehä ensi kerralla kannattaa ensin hommata ne laatikot ja sitten vasta ommella patjat niin pääsee helpommalla. Ja kun homma jatkui neljän laatikon verran, minulle luvattiin jo, että ensi kerralla saan laatikot valmiina. Pitää muistaa tämä sitten.

Pennut saivat mukaansa myös perinteiset kakkapussijemmat.

Sekä namipussit.
Ja koska pentujen reput olivat tosi tylsiä, päätin piristää niitä kangaskylteillä. Tein jokaiselle pennulle omalla nimellä kuvan, jonka laitoin reppuun kiinni hakaneuloilla.Ja niin pentupaketti oli valmis!

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti