tiistai 20. tammikuuta 2015

Pikkuinen peti

Niin kauan, kuin olen brasseja kasvattanut, olen aina itse ommellut asioita pentupaketteihin, jotka pentujen mukaan lähtee. Teen tätä siksi, että se on minusta hauskaa. Tykkään ommella, tykkään ommella koirille, tykkään ommella tarpeeseen, jonka olen itse luonut. Tykkään siitä, kun voi aina keksiä mitä juttuja tekee millekin pentueelle ja sitten toteuttelen niitä onnessani.

Joka kerta pennut saa mukaansa tietyt perusjutut, pannat, hihnat, namipussit, kakkapussijemmat. Niin saavat nämäkin Toy Story-penskat aikanaan. Mutta joskus on hauska keksiä jotain uutta mukaan. Niin kävi kun muistin, että mulla on varastossa vaahtomuovia. Levyjä, joiden koko ei palvele juuri mitään tarkoitusta, mutta joista on silti moneksi.

Niinpä Toy Storyt saavat mukaansa pienet pedit. Patjat, jotka voi laittaa häkkiin aluseksi, tai vaikka vain sohvaa suojaamaan. Tähän mahtuu kyllä aikuinenkin brassi nukkumaan.

Neljä pentua, neljä alustaa. Taakse laitoin farkkua. Yläpuolella valikoituja sopivia tilkkuja. Reunat ompelin samoista kankaista, kuin mitä tilkut oli ja osaan tuli reunoillekin farkkua. Kankaat on ommeltu reunoilta kiinni patjaan, jolloin koko hoidon voi heittää pesukoneeseen, eikä patja lähde pyörimään pussin sisällä. Loppuun vielä söpöstelyä.
-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti