torstai 13. marraskuuta 2014

Kätevä emäntä

Hah! Pyytäkää laittamaan ruokaa, tiskaamaan, pesemään pyykkiä tai vaikka imuroimaan, niin mä katoan. Mutta vihjatkaapa puolella sanalla, että tarttis varmaan jonkun uuden tekstiilin tai muun asian kotiin, jonka tiedän pystyväni tekemään. Oli se sitten kangasta, lankaa, keramiikkaa tai vaikka puuta, niin täältä pesee! Ihan mitä vaan, kunhan ei tarvitse ruokaa laittaa.

Tällä kertaa puoliso alkoi puhua, että sellainen pyyhe, jonka saa tankoon roikkumaan, olisi kyllä erityisen näppärä. Sain yhden sellaisen kerran joululahjaksi ystävältäni ja se on meillä ollut kovassa käytössä, koska väliaikaiskeittiömme roskiskaapin edessä on tanko verholle. Siihen se on ollut helppo ripustaa, jolloin se on aina lähellä vesipistettä. Oikeasti tämä kaappi on tarkoitettu niin, että edessä roikuu vain verho, mutta koska meidän lauman ahneet kuonot söisi tästä koko keittiön ainoasta kaapista silloin kaiken kuivaruuan niin meillä siinä on myös "ovi" (lue: levy, joka toimittaa oven virkaa verhon takana).

Innostuin kuitenkin ajatuksesta ja etenkin, kun puolisko toi vielä IKEAsta pyyhkeetkin ompelupöydälle valmiiksi odottamaan (!!!) niin mikäs siinä oli sitten uutta projektia aloitella.

Ja koskaanhan ei voi sitten tehdä vain yhtä tai kahta... Heti alkuun oli pakko tehdä kolme, koska löytyi niin herkulliset kankaat.

Siinä se sitten palvelee.

Ja jos nyt vielä muutaman tekisi.. :)

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti