keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Öljylamppuja

Talven aikana hurahdin jostain itsellenikin täysin käsittämättömästä syystä öljylamppujen tekemiseen. Yhtäkkiä öljylamput olivatkin juuri sitä mitä olin halunnut tehdä! Ihan niinkuin "to do"-listallani ei muka olisi ollut jotain hyödyllisempääkin tekemistä.

Mutta niin niitä vain syntyi. Ensin yksi ja sitten toinen ja ehkä kolmas ja neljäskin...Itseasiassa viideskin, mutta siitä ei ole edes kuvaa, koska tuomitsin sen uudelleen lasitettavaksi ja näin ollen se taitaa odottaa syksyä ja kauniimpaa pintaa.

Kuviot tein vahan avulla, johon olen tällä hetkellä aika kovasti ihastunut. Ja muodoissa päätin kokeilla erilaisia juttuja, etten nyt sentään päätyisi aivan yksitoikkoisella kaavalla itseäni toistamaan, jos joku asia kerta pitää näin moneen kertaan muuten toistaa.Kaikki ei kuitenkaan aina mene niinkuin toivoisi. Ja tämä kokeilu ei taas ole sieltä onnistuneimmasta päästä. Mutta jos kolme neljästä on kivoja, niin ei kai sitä enempää voi toivoa.  Tätä en kehtaa enää uuniinkaan uudestaan sujauttaa, on ollut siellä jo kahdesti, mutta ei oikein ottanut korjaantuakseen (tarpeeksi).

Nyt odotellaan sitten inspistä ostaa lamppuöljyä. :)

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti